Regisseur opleiding film en TV TVCollege Hilversum

TVCollege Summer School: Leer en Pas toe!

Ook deze zomervakantie kan jij leren regisseren. Maak een reportage, film een soapscene of doe een heus meer camera studio gesprek. De opleiding bereidt je voor op het vak en laat je zien hoe je professioneel een film/programma moet maken.
Om iedereen deel te kunnen laten nemen aan Summer School heeft TVCollege een speciaal Les programma ontwikkeld. In deze opleiding krijg je een brede uitleg over het regie-vak en wisselen theorie en praktijklessen zich steeds af. Leer en Pas toe!

Maak je klaar voor 5 dagen intensief televisie maken!

Algemene uitleg over televisie maken
Of je nu een tv-programma, vlogs, bedrijfsfilms, promo’s, reportage of een speelfilm wil gaan maken, als regisseur en motivator stuur je de ploeg aan en weet duidelijk wat je wilt zien.

Praktijk Film & TV
We werken met de Camera in 1 camera situaties en meer camera situaties. Denk daarbij aan een reportage, een interview setting, een talkshow, maar soms ook een drama of een soap scène.

Theorie Film & TV
Naast een algemene uitleg televisie maken leer je over shotvoering, script en Communicatie met de ploeg. Ook editing, productie en nieuwe technieken komen aan bod.

Leer & Pas toe
De deelnemer leert de wetmatigheden en weet deze ook toe te passen.. Lijkt het jou wel wat om ook voor TV te regisseren geef je dan zo snel mogelijk op d.m.v. het inschrijfformulier.

In het kort

Kosten: € 1150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 5 dagen
Startdatum: 24 t/m 28 juli 2023, 7 t/m 11 augustus 2023

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.