Zomercursus Acteren

TVCollege Summer School: Leer en Pas toe!

Wat is er nou leuker dan leren acteren in de zomervakantie. Spelplezier, een veilige omgeving en veel persoonlijke aandacht.
Om iedereen deel te kunnen laten nemen aan Summer School heeft TVCollege een speciaal lesprogramma ontwikkeld. In deze opleiding krijg je een brede uitleg over het Acteurs-vak en wisselen theorie en praktijklessen zich steeds af.

Maak je klaar voor 5 dagen intensief televisie maken!

Leer je sterke en zwakke punten kennen zodat jij als acteur alles kan geven voor die ene rol die je in een soap, een serie of in een speelfilm gaat spelen.
Onderdelen Praktijk: 1 camera situaties Meer camera situaties Improvistatie Talkshow Soap scène Stemmingen Fully Scripted
Onderdelen Theorie: Algemene uitleg televisie maken Basisvaardigheden Acteren Zenuwen Samenspel Improviseren Presentatie-technieken Lichaamstaal Stemgebruik & dictie Spel-geloofwaardigheid Tekst/script analyse(basis)
Na afloop van de opleiding heb je inzicht in de basisprincipes van het acteren en kan je spelvaardigheden in de praktijk op een geloofwaardige manier toepassen voor de camera. Je spel oogt integer voor de camera en is passend bij het medium. Lijkt het jou wel wat om ook voor TV of Film te acteren geef je dan zo snel mogelijk op d.m.v. het aanmeldingsformulier.

In het kort

Kosten: € 1150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 5 dagen
Startdatum: 18 t/m 22 juli 2022, 1 t/m 5 augustus 2022, 15 t/m 19 augustus 2022

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.