Een verslaggever is onmisbaar voor bijna ieder programma. Je reist samen met een cameraploeg stad en land af om voor de kijker de beste beelden en informatie te achterhalen. Of het nu voor de lokale omroep is of voor een landelijk programma, een verslaggever wil zijn/haar neus overal insteken en natuurlijk vooraan staan!
Algemene uitleg verslaggeving
De opleiding geeft je een volledig inzicht in het handelen als verslaggever. Zo leer je de verschillende vormen van verslaggeving kennen zoals nieuws, human interest en achtergrond.
Diverse omstandigheden op locatie
Je leert te presteren in elk denkbare omstandigheid. Of het nu gaat om een vooraf geproduceerd item, of hoe je moet handelen tijdens een persconferentie. Jij staat sterk!
Op locatie aan het werk
Je leert hoe je op locatie te werk gaat. Denk aan je uitstraling, interview, verschillende invalshoeken en een vlotte samenwerking met de cameraploeg.
Aandacht voor kleding en make-up
Na afloop van de opleiding kent de deelnemer de verschillende aspecten die komen kijken bij het beroep ‘verslaggever’. Hij/zij is bekend met het gereedschap dat nodig is voor een televisieverslag en past de wetmatigheden van verslaggeving moeiteloos toe.

Op afspraak

In het kort

Kosten: € 1.296 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: op afspraak

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 8 dagdelen. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden, zullen de therorielessen in de avonduren en op zaterdag de praktijklessen plaatsvinden. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl