Jij bent verantwoordelijk voor de uiteindelijke aankleding van de set. Alle props en rekwisieten die door de rekwisiteur worden aangeleverd, moeten op tijd en op de goede plek, zo mooi mogelijk in beeld worden gebracht.
Algemene uitleg over televisiemaken
Je leert hoe je als setdresser het beeldverhaal voor Film en TV kan ondersteunen. Communicatie met de regisseur, producent, licht en cameraman.
Leatherman, gaffertape, dullingspray
Een setdresser werkt met een koffer vol gereedschappen. Oplossingen, tips en verhalen uit de prakijk leren je dat bij het werken onder druk, communicatie, stressbestendigheid en materiaalkennis onmisbaar zijn.
Moodboard, storyboards & proplist
Je leert je meer over de kaders van de camera en het lezen en ontleden van draaiboeken. Je krijgt praktische tips en oefent de basistechnieken Setdresser.
Reclame, TV serie of speelfilm
Werken met sponsoren. Packshots en product placement. Je leert over continuïteit, research en productie. Als afsluiting maak je een sollicitatiebrief.

Donderdag

In het kort

Kosten: € 1.150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 6 tot 8 weken, 6 klassikale lessen
Startdatum: september 2022, november 2022

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 6 weken. Met wekelijks één klassikale les. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden zullen de lessen in de avonduren plaatsvinden. (Donderdagavond van 20:00 tot 23:00 uur)