Als regisseur vertel je een verhaal met beelden! Dat kan je alleen door goed te luisteren naar wat het verhaal dicteert. TV-regie voor gevorderden gaat dieper op de inhoud in van montage/schakelmoment en het beeldverhaal.
De kracht van de regisseur
Je leert niet alleen theoretische kennis maar zeker ook praktisch inzicht in het TV-Regie vak. Door analyse van film en tv fragmenten worden toekomstige missers voorkomen.
Maak een voorstelling!
Als je geen idee hebt kun je het niet maken. Aandacht voor research en productie, draaiboek en sfx. Door technische kennis kun je sneller werken.
Eng en Studio regie
Luisteren, inspireren en leidinggeven. Hoe communiceer je als regisseur met diverse disciplines. Producer, camera, techniek, Talent voor de camera en amateurs.
Blijf luisteren naar je materiaal
Met kleine veranderingen loopt een scène smooth of wordt het (beeld)verhaal duidelijk. Je leert dat in editing je product naar een hoger niveau gebracht kan worden.

Op aanvraag

In het kort

Kosten: € 1.296 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 dagdelen, in overleg
Startdatum: maart 2022

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Deelname aan TV-Regie 2 is alleen mogelijk na het volgen van TV-Regie 1 of andere relevante ervaring. De opleiding duurt in principe 8 dagdelen. Hiervan zijn er 4 elke twee weken in de avonduren en 4 dagdelen in een meer camera-weekend.