Of je nu een tv-programma, vlogs, bedrijfsfilms, promo’s, reportages of een speelfilm wil gaan maken, als regisseur en motivator stuur je de ploeg aan en weet je duidelijk wat je wilt zien.

Als regisseur zoek je de juiste opleiding!

Of je nu een tv-programma, vlogs, bedrijfsfilms, promo’s, reportage of een speelfilm wil gaan maken, als regisseur en motivator stuur je de ploeg aan en weet duidelijk wat je wilt zien.

Regisseur worden bij TVCollege

Je beoordeelt eigen opdrachten en film en tv fragmenten van anderen. Door te leren analyseren zal je betere filmische, creatieve, inhoudelijke en productionele beslissingen kunnen nemen.

Oefeningen met ENG en meer cameraregie.

Je leert over shotvoering, script en storytelling. Door onze filmische benadering leer je ook je eigen video’s te beoordelen en naar een hoger plan te brengen.

Aandacht voor research, productie, editing en virtuele technieken.

Do’s and don’ts, communicatie met de ploeg, regiebespreking, samenwerken op de set met de diverse disciplines. Uitleg over terminologie zowel Film & TV.

Donderdag

De opleiding duurt in principe 8 weken. Met wekelijks één klassikale les. (Donderdagavond van 20:00 tot 23:00 uur) De opleiding duurt in principe 8 dagdelen. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl

In het kort

Kosten: € 1.150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: 5 september 2024 avond, Summer School 22 t/m 26 juli, Summer School 5 t/m 9 augustus

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.