TVCollege en TVTalent hebben de 10 Questions Quiz ontwikkeld zodat presentatietalent zich kan laten zien. Om jezelf te presenteren als quizmaster is de 10 vragen quiz een prima start, aanvulling of uitbreiding van je showreel.

Quiz presenteren in onze chroma studio

De opnames vinden plaats in de chroma studio van TVCollege in Hilversum. De kosten voor het gebruik van de studio, autocue en montage is 350 (keuze uit 4) of 500 euro voor een eigen quiz.

Zo leer je het presenteren van een quiz

We nemen in de studio met autocue je presentatie op (max. 2 keer). Deze opname wordt vervolgens professioneel gemonteerd en gedeeld met jou en het TVTalent kanaal op YouTube.

Hoe gaan we te werk?

Na aanmelding en het betalen voor de kosten van het gebruiken van de studio en montage gaan we aan de slag. Je ontvangt de teksten en zorgt dat je goed voorbereid bent.

De verschillende keuzes

Je hebt de keuze uit: A-team; Roodharige dames uit de film; Steven Spielberg en wapens. Zelf een filmpje bedacht? Dat kan natuurlijk ook! Stuur hiervoor je autocue tekst en de plaatjes op voorhand op.

Dinsdag

Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl

In het kort

Kosten: € 350 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: eenmalig
Startdatum: elke dinsdagmorgen, op afspraak

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.