Als presentator weet je dat jouw uitstraling mede het succes van het programma bepaalt. Jij bent het gezicht. Het visitekaartje. Om dit te optimaliseren is er nu de training televisiepresentatie. Heb je de basisopleiding presentatie van TVCollege gevolgd of al enige ervaring in presenteren voor TV, dan biedt TVCollege jou een intensieve vervolgtraining.
De juiste techniek
Je moet beschikken over een juiste techniek. Per programma maak je honderden keuzes, maar wat is nou de juiste. Waar leg je de klemtoon? Hoe is je houding? Kom je geloofwaardig bij de kijker over? Deze en nog meer belangrijke facetten worden getraind en fijn geslepen.
Verdieping in het vak
Je leert het samenstellen en analyseren van een tekst; het duidelijk en boeiend overdragen van een tekst met oog voor de camera; de microfoon op een juiste manier te gebruiken; moderne interviewtechnieken inzetten, gebruik maken van non-verbale communicatie en het snel oppikken van regie-aanwijzingen.
Persoonlijke aandacht voor jou
Doordat er maximaal vijf deelnemers worden toegelaten, is er persoonlijke aandacht voor jouw specialiteit, bijvoorbeeld: nieuwspresentatie of interview techniek. Tijdens een intakegesprek worden haalbare doelstellingen vastgesteld. Na afloop van de training wordt getoetst of deze doelstellingen bereikt zijn.
De volgende stap in jouw carrière
Na afloop van de training kent de deelnemer de wetmatigheden van televisiepresentatie en weet deze ook toe te passen.

Maandag

In het kort

Kosten: € 1.150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: 5 september 2022 middag, 5 september 2022 avond

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 8 weken. Met wekelijks één klassikale les. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden is er de keuze tussen een woensdagmiddag of een avondopleiding. De lessen in de middag zijn van 15:00 tot +/- 18:00 uur en de avondlessen zijn van 20:00 tot +/- 23:00 uur. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl