Eén of meerdaagse bedrijfstraining. Naast onze reguliere opleidingen voor en achter de camera in Hilversum geeft TVCollege ook trainingen op locatie of privéles. Of dit nu gaat over nieuwe of traditionele media, TVCollege biedt een pasklare cursus aan.

Mediatraining voor bedrijven bij TVCollege

Je kan kennismaken met bepaalde disciplines of een traject in zetten om medewerkers op te leiden, zodat zij in staat zijn tot een professioneel product te komen.

De juiste mediatraining op maat gemaakt

Een mediatraining kan geen kwaad, zeker niet als je met journalisten te maken krijgt. De eerste in druk van de kijker van groot belang en soms is er geen herkansing.

Live video en bedrijfsvideo

Steeds meer bedrijven hebben een eigen video afdeling en maken gebruik van videostreaming. Hierdoor worden de CamJo, TV Presentatie steeds vaker als reguliere maar ook als bedrijfsopleiding gegeven.

Wij hebben er zin in!

Natuurlijk maken we graag iets op maat. Onze meeste trainingen gaan om het verbeteren van vaardigheden. Doordat TVCollege inzicht geeft in de verbeterpunten, kan de deelnemer ook na de training zijn vaardigheden blijven aanscherpen.

Op aanvraag

Regulier aanbod: TV-Presentatie, Acteren Film & TV, Meer camera regie, Autocue (in Hilversum), Editing. Ander: Beter Vloggen, Samenwerking binnen TV-Ploeg, Assesment TV-Ploeg, Talkshow op locatie (evt. livestream) Evenement: Reclame maken, BedrijfsSoap, Talkshow met of zonder instarts . In overleg met opdrachtgever maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de training, en of er al dan niet een afsluitend examen moet worden afgelegd. Indien gewenst komen we van te voren langs. Vragen? Bel gerust 035-698233

In het kort

Kosten: € ? op aanvraag (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: op aanvraag
Startdatum: op aanvraag

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.