Eén of meerdaagse bedrijfstraining. Naast onze reguliere opleidingen voor en achter de camera in Hilversum geeft TVCollege ook trainingen op locatie of privéles. Of dit nu gaat over nieuwe of traditionele media, TVCollege biedt een pasklare cursus aan.
TVCollege docenten komen uit het vak
Je kan kennismaking met bepaalde disciplines of een traject in zetten om medewerkers op te leiden zodat zij in staat zijn tot een professioneel product te komen.
Oh… zo had ik het niet bedoeld!
Een media training kan geen kwaad, zeker niet als je met journalisten te maken krijgt. De eerste in druk van de kijker van groot belang en soms is er geen herkansing.
Live video en bedrijfsvideo
Steeds meer bedrijven hebben een eigen video afdeling en maken gebruik van videostreaming. Hierdoor worden de CamJo, TV Presentatie steeds vaker als reguliere maar ook als bedrijfsopleiding gegeven.
Wij hebben er zin in!
Natuurlijk maken we graag iets op maat. Onze meeste trainingen gaan om het verbeteren van vaardigheden. Doordat TVCollege inzicht geeft in de verbeterpunten, kan de deelnemer ook na de training zijn vaardigheden blijven aanscherpen.

Op aanvraag

In het kort

Kosten: € ? op aanvraag (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: op aanvraag
Startdatum: op aanvraag

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Regulier aanbod: TV-Presentatie, Acteren Film & TV, Meer camera regie, Autocue (in Hilversum), Editing. Ander: Beter Vloggen, Samenwerking binnen TV-Ploeg, Assesment TV-Ploeg, Talkshow op locatie (evt. livestream) Evenement: Reclame maken, BedrijfsSoap, Talkshow met of zonder instarts . In overleg met opdrachtgever maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de training, en of er al dan niet een afsluitend examen moet worden afgelegd. Indien gewenst komen we van te voren langs. Vragen? Bel gerust 035-698233