“Maar dat had ik zo niet bedoeld!!” is het meest gehoorde excuus na een minder succesvol contact met de pers. Toch is het meer uitzondering dan regel dat een journalist uw woorden verkeerd weergeeft. TVCollege organiseert trainingen waarbij de praktijk centraal staat, zodat er uiteindelijk geen discussie over de interpretatie van uw woorden mogelijk is.
Vanuit uw organisatie
De training onderscheidt zich door te vertrekken vanuit de imago- en communicatiebelangen van u of uw organisatie. Dit in tegenstelling tot andere mediatrainers.
Een stevige basis in het medialandschap
U leert het mediaspectrum te verkennen, persberichten te produceren, valkuilen te vermijden, oneliners te gebruiken, diepte-interviews te geven en goed om te gaan met de pers van radio, TV en schrijvende media.
Basis van de media
Organisaties zonder communicatie-afdeling hebben veelal moeite de media te bereiken. Hoe ‘haal je het nieuws’? Waar ligt de grens tussen nieuws en non-nieuws? Deze opleiding legt de basis voor een uitstekende relatie met de media. De opleiding is grotendeels praktisch gericht.
Aandacht voor kleding en make-up
Na de opleiding kan de deelnemer een relatie met de media opbouwen & onderhouden en zowel de audiovisuele als gedrukte media namens de organisatie te woord staan.

Woensdag

In het kort

Kosten: € 1.150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 4 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: op afspraak

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 8 weken. Met wekelijks één klassikale les. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden is er de keuze tussen een woensdagmiddag of een avondopleiding. De lessen in de middag zijn van 15:00 tot +/- 18:00 uur en de avondlessen zijn van 20:00 tot +/- 23:00 uur. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl