Heb jij de ambitie om bij televisie te willen werken? Denk je dan aan regisseren, acteren of presenteren? Of wil je misschien wel achter de camera staan, of opnameleider worden? De mogelijkheden zijn divers, het aanbod is breed en dat maakt het soms lastig keuzes te maken.
Verschillende disciplines
TVCollege bied je de kans door middel van deze dag kennis te laten maken met verschillende disciplines zowel voor- als achter de schermen van televisie. Aan de hand van inspirerende en doelgerichte opdrachten, maak je kennis met zowel één- als meer camera-situaties.
Presentatie, acteren, camera, regie en opnameleiding
Je krijgt een algemene indruk van het vak. Je ontdekt verschillende beroepstakken en verdiept je in belangrijke elementen. Leert presentatietechnieken, acteren voor de camera, het gebruiken van een camera, het leiden van een talkshow en krijgt een introductie als opnameleider.
Wat ga je doen?
Iedere deelnemer doorloopt onder meer de functies van regisseur, regie-assistent, opnameleider, cameraman, presentator en acteur. De dag is opgesplitst in twee delen: ochtend en middag.
Inzicht in het televisievak
Na het volgen van deze dag is het voor jou duidelijk wat er van je gevraagd kan worden als TV-maker. Het wordt dus makkelijker om aan de slag te gaan, of om jouw definitieve beroepskeuze binnen het TV-vak te maken.

Woensdag

In het kort

Kosten: € 181,50 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: ochtend en middag
Startdatum: op aanvraag

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 8 weken. Met wekelijks één klassikale les. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden is er de keuze tussen een woensdagmiddag of een avondopleiding. De lessen in de middag zijn van 15:00 tot +/- 18:00 uur en de avondlessen zijn van 20:00 tot +/- 23:00 uur. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl