Steeds vaker gaat de verslaggever of regisseur alleen, met een camera, op pad. Door creatieve invalshoeken en goede beeldcomposities onderscheidt de professionele camjo zich van de amateurs!
Klaar gestoomd voor het werk in het veld.
Op 8 zaterdagen (11:00 tot 17:00 uur) krijgen de deelnemers theorie- en praktijklessen waarbij hun vorderingen kritisch gevolgd worden.
Reportage maken op locatie.
Tijdens de opleiding krijg je diverse opdrachten waarbij de theorie in de praktijk toegepast wordt. O.a. oefening continuïteit, dramascène, reportage en een bedrijfs- of museumvideo.
Leer en pas toe.
De opleiding geeft inzicht in allerlei aspecten die komen kijken bij het maken van een reportage. o.a. shotvoering, basis licht, basis geluid, tekstschrijven en productie. Associëren en visualiseren.
Je leert anders denken en kijken!
Naast Research en productie is ook interviewen een belangrijk onderdeel. Na analyses van de diverse opnames of montages hebben de deelnemers overzicht van de kwaliteiten die de Camjo moet beheersen.

Zaterdag

In het kort

Kosten: € 1.296 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 lessen
Startdatum: 3 september 2022, op afspraak

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De reguliere opleiding bestaat uit 8 lessen op de zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. De lessen zijn doorgaans wekelijks, waarbij er 2x een zaterdag, in overleg wordt vrij gepland. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl Of neem contact op voor CamJo op maat! 035 6982330