Steeds vaker gaat de verslaggever of regisseur alleen, met een camera, op pad. Door creatieve invalshoeken en goede beeldcomposities onderscheidt de professionele camjo zich van de amateurs!

Camjo opleiding bij TVCollege

Op 8 zaterdagen (11:00 tot 17:00 uur) krijgen de deelnemers theorie- en praktijklessen waarbij hun vorderingen kritisch gevolgd worden.

Camerajournalistiek als een pro!

Je krijgt tijdens de opleiding diverse opdrachten waarbij de theorie in de praktijk toegepast wordt. O.a. oefening continuïteit, dramascène, reportage en een bedrijfs- of museumvideo.

Leer en pas toe.

De opleiding geeft je inzicht in allerlei aspecten die komen kijken bij het maken van een reportage. o.a. shotvoering, basis licht, basis geluid, tekstschrijven en productie. Associëren en visualiseren.

Je leert anders denken en kijken!

Naast Research en productie is ook interviewen een belangrijk onderdeel. Na analyses van de diverse opnames of montages hebben de deelnemers overzicht van de kwaliteiten die de Camjo moet beheersen.

Zaterdag

De reguliere opleiding bestaat uit 8 lessen op de zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. De lessen zijn doorgaans wekelijks, waarbij er 2x een zaterdag, in overleg wordt vrij gepland. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl Of neem contact op voor CamJo op maat! 035 6982330

In het kort

Kosten: € 1.296 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 lessen
Startdatum: 8 september 2024, op afspraak, Summer School 22 t/m 26 juli 2024

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.