Niet alleen voor professionele TV producties maar ook voor bedrijfsvideo’s en Youtube is goed audio een must. Bij slecht geluid haakt de kijker af.
Algemene uitleg audio
De opleiding Beter Audio bereid je voor op werken op locatie met verschillende microfoons. Welke appratuur zet je in verschillende omstandigheden op locaties in?
TV maken is een teamsport
Leer anticiperen op draailocatie, lezen van een draaiboek, timing en continuïteit. Of je nu werkt met een DSLR camera of een ENG set met kennis en kunde leer je het juiste geluidsbeeld te vangen.
Vele soorten microfoons
Je leert over Field geluid, microfoonopstellingen volgen/interviews, handling noise, boom operating, speldmicrofoons, zenders inregelen/frequentie tips, camera inregelen/zoom.
Je audio skills te verbeteren
Na afloop van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de veelomvattende taken en verantwoordelijkheden van de audiotechnicus. Zij kunnen deze in de praktijk toepassen.

Op aanvraag

In het kort

Kosten: € 850 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 2 tot 3 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: op aanvraag

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 3 dagen (6 dagdelen) van 11:00 tot 17:00 uur. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden, zullen de lessen in het weekend plaatsvinden. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl