Als presentator is het onmogelijk om al je presentatieteksten uit je hoofd te leren. Zeker bij lange teksten is dit ondoenlijk. Denk maar eens aan het Nieuws of Opsporing Verzocht. Het hulpmiddel hiervoor is de autocue. Wist je dat zelfs bij Idols alle teksten van autocue gepresenteerd werden?
Algemene uitleg over de autocue
Het TVCollege bied je de kans d.m.v. een gerichte individuele training autocuelezen je volledig voor te bereiden op het presentatievak.
Samenwerken met de autocue
Je leert de wetmatigheden van het presenteren met een autocue kennen. Het juist inzetten van verbale en non-verbale communicatie komt langs, net als het kunnen aansturen van de autocue.
Basisvaardigheden autocue
Presenteren op de autocue vereist een aantal vaardigheden. Naast kennis van de techniek van de autocue en de wijze van presenteren van teksten, is deze training grotendeels gericht op het zo natuurlijk mogelijk contact maken en houden met de camera.
Aandacht voor de juiste presentatie
Na afloop van de training is de deelnemer zich bewust van die persoonlijke aspecten, die een goede presentatie belemmeren dan wel bevorderen. Hij kent de wetmatigheden van het presenteren op de autocue en is bekend met de techniek ervan.

Op aanvraag

In het kort

Kosten: € 390 per dagdeel (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: op afspraak
Startdatum: op afspraak

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Aantal deelnemers: 1 à 2. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl