Wil jij de valkuilen ontdekken van auditie doen? Doe dan de auditieworkshop!

Auditieworkshop voor jouw auditie!

TVCollege geeft je de kans om je X-factor te zoeken en de basisprincipes van de acteer- en presenteerauditie te leren kennen. Hierdoor kun je zelfverzekerder aan je volgende auditie beginnen!

Inclusief opname ‘Auditie Trailer’

Anno nu willen onze klanten jou direct bekijken maar ook horen en zien bewegen. Een portfolio is vaak niet voldoende voor een afspraak of auditie. Jouw video kan je als link naar alle potentiële klanten sturen, om te laten zien wie je bent!

Duidelijk en boeiend overdragen van tekst

Je leert hoe je je goed kunt voorbereiden, wat jouw ‘X-factor’ is, hoe je je tekst duidelijk en boeiend overdraagt en hoe je contact maakt met de camera. Ook is er voldoende aandacht voor kleding en make-up.

Les van professionals uit het vak

Wil jij les van deze professionals en de valkuilen ontdekken van de audities, doe dan de Auditieworkshop. Deze auditieworkshop is inclusief auditie video die op YouTube gezet en gedeeld kan worden.

Op aanvraag

De workshop duurt in principe 3 uur. Start om 10:00 of 14:00 uur. Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: www.SummerSchoolTV.nl

In het kort

Kosten: € 350 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 3 uur
Startdatum: op aanvraag

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.