Of je nu een tv-programma, vlogs, bedrijfsfilms, promo’s, reportage of een speelfilm wil gaan maken, als editor ben je in beslissende mate verantwoordelijk voor het wel of niet slagen van een goed eindproduct.

Adobe Premiere gebruiken als een pro!

De beste montage valt niet op. Door het toepassen van de basisprincipes leer je een vloeiende montage maken en de kijker mee te voeren in je verhaal of videoclip.

Monteren in Adobe Premiere

Met vormgeving leer je de puntjes op de i zetten. Een goede titel of titelbalk maakt de presentatie direct professioneler. Leer de juiste shots te herkennen en werk met actie en emotie.

Verhaal in beeld

Je leert te werken met ritme, rangschikking, gebruik van muziek en/of effecten. Door onderbouwde keuzes en de juiste shotwissels leer je de impact te vergroten.

Chroma key en effecten

Virtuele studio’s, acteurs voor greenscreen en colorgrading. Tegenwoordig is eigenlijk alles mogelijk. Leer werken met kleurcorrectie en te spelen met chromakey, achtergronden en titels.

Vrijdag en zaterdag

De opleiding duurt in principe 8 dagdelen. Met wekelijks één klassikale les. 4x Vrijdagavond 2x een zaterdag overdag.

In het kort

Kosten: € 1.296 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 dagdelen, wekelijks klassikaal les
Startdatum: op aanvraag, september 2024

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

Waarom een opleiding bij TVCollege?

Het TVCollege geeft inspirerende en doelgerichte opleidingen die aansluiten op de vraag van de gevestigde omroepen en programmamakers. Deze opleidingen zijn met zorg samengesteld en worden gegeven door de beste docenten uit het vak. Of je nou vóór of achter de camera aan het werk wil, het TVCollege biedt je de kans om je hier optimaal op voor te bereiden.

Met docenten die hun sporen in de praktijk reeds hebben verdiend, staat ons instituut garant voor een gedegen televisieopleiding. Andere voordelen van een opleiding bij het TVCollege hangen samen met de kleinschaligheid. Opgaan in de massa is er dus niet bij. Alle aandacht is erop gericht de deelnemer zo effectief en efficiënt mogelijk op de praktijk voor te bereiden. Niks achterover leunen en luisteren; bij deze opleidingen word je aan het werk gezet.

Ook in de zomervakantie bieden we opleidingen aan! Deze summerschool opleidingen zijn ook bestemd voor mensen die weinig of slechts zeer eenzijdige kennis hebben van het televisievak.
Wil je meer weten of je opgeven voor een van deze, vooral ook leuke opleidingen, klik dan bij opleidingen op de voor jou meest aantrekkelijke opleiding.

Daarnaast kun je altijd op onze YouTube-pagina terecht voor de laatste tips op televisie-gebied.