Als acteur geef je gestalte aan een personage dat, door je spel, het publiek op welke manier dan ook raakt! De beheersing van stem, lichaam en geest spelen hierbij een grote rol. Onze gedegen korte Acteeropleiding levert hiervoor de goede basis.
Gericht op jouw ontwikkeling
Om als acteur je eigen mogelijkheden volledig te ontdekken, te ontplooien en te blijven ontwikkelen, moet je je instrumenten zoals je stem, lichaam en geest, net als een topsporter voortdurend trainen.
Verschillende vormen van acteren
Naast de basisvaardigheden, wordt er ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van andere facetten van het acteren. Zoals improvisatie; personage-opbouw; presentatietechnieken en tekst/script analyse.
Basisvaardigheden acteren
Je leert de belangrijkste elementen van het acteren. Reageren en incasseren; het inzetten van emoties; je inleven in een personage en natuurlijk over stemgebruik en dictie.
Klaar voor het podium
Na afloop van de opleiding heb je inzicht in de basisprincipes van het acteren en kan je spelvaardigheden in de praktijk op een geloofwaardige manier toepassen voor de camera.

Maandag

In het kort

Kosten: € 1.150 (betaling in termijnen mogelijk)
Duur: 8 weken, wekelijks klassikaal les
Startdatum: Summer School augustus, 5 september 2022 avond

Liever wat anders?

Maak een keuze uit één van de opleidingen
of bestel een opleiding op maat.

De opleiding duurt in principe 8 weken. Met wekelijks één klassikale les om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te houden zullen de acteerlessen in de middag of avonduren plaatsvinden. (Maandagavond van 19:30 tot 22:30 uur of middag 15:00 tot 18:00 uur) Voor startdata in de zomervakantie kun je kijken op: https://summerschooltv.nl/